Oletko sinä Apparan supersankari?

superhero 2573131 1920
Etsimme Apparan supersankaria, joka osaa kiipeillä Tarzanin lailla, ratkaista ongelmia kuten McGyver ja silmäkulmasta löytyy seikkailun pilke kuin nuorella Indiana Jonesilla. Kyky lentää katsotaan hakijalle eduksi. Rekrytoimme siis puistopäällikkön vastaamaan Ahveniston Toimintapuiston operatiivisesta johtamisesta – oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?  

TOP 10 SYYTÄ MIKSI APPARAN SUPERSANKARILLA ON PARAS TYÖPAIKKA!

  Mitä yli-inhimillisiä taitoja Apparan supersankarilta toivotaan?

  Supersankarina vastaa Toimintapuiston päivittäisestä toiminnasta, joten työssä täytyy olla kasa tiukkaa asennetta ja pelisilmää. Kokemus ja koulutus yleensä auttavat menestykseen 💪 Alle on listattu joitain toivomiamme ominaisuuksia:
  • Timanttiset asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaidot
  • Leveät hartiat, joilla kantaa vastuuta Toimintapuiston menestyksestä
  • Kyky pitää langat käsissä ja hermot kurissa tiukoissa paikoissa
  • Markkinointihenkisyys ja valmius vastata suurempien ryhmätilaisuuksien sekä tapahtumien toteuttamisesta
  • Supervoimasi lisäksi työhön soveltuva koulutus katsotaan eduksi (liikunnanohjaaja, restonomi, tradenomi tms.)
  • HUOM. Asenne on supersankarin tärkein ominaisuus - erityistaidot (työvuorosuunnittelu, Flowpark-ohjaus sekä ensiaputaidot) opitaan kevään koulutuksissa!

  ”Puhumme supersankarista, koska huomasimme rekryilmoitusta tehdessä, että tulevalla puistopäälliköllä pitää olla yli-inhimillisiä ominaisuuksia – lähes supervoimia. Etsimme käytännössä hotellinjohtajan taidoilla varustettua kaveria, jonka työasuun ei kuulu kravatti vaan uikkarit ja kiipeilyvaljaat.”, tokaisee Ahveniston Toimintapuiston toimitusjohtaja Aki Helander.

  ”Homma kiinnostaa! Koska aloitan?”

  Ahveniston Toimintapuiston puistopäällikön työ on kokopäiväinen alkaen 1.4.2018.  Työsopimus on aluksi 6kk määräaikainen, mutta työsuhteen vakinaistaminen on mahdollista. Työsuhde solmitaan TG Klubben Oy:n kanssa. Lue lisää yrityksen arvoista ja palveluista.

  Kuinka hakea?

  Supersankaritkin hakevat töitä melko perinteisin tavoin: lähetä jonkin tyyppinen kirjallinen viesti CV:llä höystettynä osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi. Voit lisätä viestin kylkeen vaikka videon, jos se tuntuu luontevalta. Muista lisätä hakemukseen palkkatoive perusteluineen! Haku päättyy 18.02.2018 ja supersankarien haastatteleminen aloitetaan heti.

  Lisätietoja työpaikasta antaa Jari Roive 050 3844 479
  PS.Haluatko kehittyä mieluummin supersankarin apulaisena? Haemme kesätyöntekijöiksi seikkailuohjaajia Flowparkiin sekä uimavalvojia maauimalaan

  UUTISIA

  Thumbnail Etsimme Apparan supersankaria, joka osaa...
  Thumbnail Kuva Flowparkin ohjaajakoulutuksesta...
  Thumbnail Kesäviikonloppuisin Apparalla on vesipetojen...
  Katso kaikkiUutiset