Uimavalvojaksi Apparalle kesäksi 2018

FullSizeRenderKesäviikonloppuisin Apparalla on vesipetojen kokoontumisajot Wibitissä!

Ahveniston Toimintapuisto on Hämeenlinnan luontoliikuntakeskus keskustan välittömässä läheisyydessä. Toimintapuisto sisältää kahvilan, maauimalan sekä Flowpark-seikkailupuiston. Maauimala on rakennettu 1952 olympialaisiin ja täysin peruskorjattu 2014 tämän päivän vaatimusten tasolle. Kesäviikonloppuisin maauimalassa on Wibit-vesihuvipuistolaitteet luomassa sähinää ja liikettä altaaseen. Ahveniston maauimala valittiin 2017 vuoden liikuntapaikaksi ja se on alueen ehdoton vetonaula!

ODOTAMME

Uimavalvojan koulutuksen lisäksi hakijan tulee ymmärtää asiakaspalvelun merkitys. Positiivinen asiakaskokemus on kaikista tärkein asia Ahveniston Toimintapuistolle. Uimavalvojilta edellytämme rautaista asiakaspalvelutaitoa, kykyä hymyillä kiireen keskellä sekä halua tuottaa ensiluokkaisia asiakaspalvelukokemuksia suomeksi ja englanniksi. Työ edellyttää valmiutta työskennellä viikonloppuisin ja iltaisin.

ARVOSTAMME

Arvostamme joustavuutta työntekoon ja liikunnallisuutta. Hakijalle luetaan eduksi valmius työskennellä avustavassa roolissa Ahveniston kahvilassa tai Flowpark-seikkailupuistossa.

TARJOAMME

Hämeenlinnan hauskimman kesätyön energisillä työkavereilla. Uimavalvojan työ sisältää valtavasti vastuuta ja työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työskentelyyn. Apparalla on mieletön fiilis työskennellä, kun Suomen kesä näyttää parhaat puolensa, asiakkaat ovat hyvällä fiiliksellä ja työkaverit ovat parasta laatua 😉 Tarkista Apparan fiilis instatilltämme tai facesta.

hyppytornissaTyöpaikan kuvaus:
  • Osoite: Olympiakatu 18-20, 13500, Hämeenlinna
  • Työaika: Kaksivuorotyö, kokoaikainen
  • Edellytykset: Uinninvalvojan pätevyys
  • Työn kesto: alkaa toukokuun puolivälissä, loppuu syyskuun lopussa


Kuinka hakea?

Laadi hakemus, jolla erotut ja Hämeenlinnan paras kesätyöpaikka voi olla sinun! Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi  04.2.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Ahveniston maauimalan uimavalvoja”

 

UUTISIA

Ensikesän 10-kortit myynnissä vielä marraskuun...
Katso kaikkiUutiset