Ahveniston parkkialueet

Ahveniston Toimintapuisto sijaitsee lähellä Hämeenlinnan keskustaa luonnonkauniissa ympäristössä Ahvenistonjärven rannalla. Toimintapuiston osoite on Olympiakatu 18-20, 13130 Hämeenlinna. Katso toimintapuiston sijainti kartalla täältä.

Parkkialueet Ahvenistolla

Ahveniston Toimintapuistossa on ilmaista parkkitilaa noin 100:lle autolle. Toimintapuiston lähistöltä löytyy runsaasti lisää parkkitilaa vaihtoehtoisilta parkkialueilta, jotka on merkitty alla olevaan karttaan. Vaihtoehtoisina parkkipaikkoina toimivat Rinkelinmäen hallikeskittymän parkkialue (Paukkulantie 7) sekä Kantahämeen keskussairaalan parkkialue (kartta sairaalan pysäköintialueesta). Paukkulantien hallikeskittymän parkkialueelta johtaa viitoitettu polku suoraan Ahveniston ranta-alueelle. Polku polveilee luonnonkauniissa harjumaisemissa ja kävelyä tulee n. 800 m. Alla olevaan karttaan on merkitty vaihtoehtoiset parkkipaikat.
vaihtoehtoiset parkkialueet
Pyörällä tai muuten omin lihasvoimin

Hämeenlinnan keskustasta on hyvät kevyenliikenteen yhteydet Ahveniston Toimintapuistoon ja Toimintapuistoon on varattu reippaasti pyörätelineitä. Reippailu sopii päivän ohjelmaan, se on hauskaa ja maisemat kauniit!

Julkisilla
Hämeenlinnan julkisella liikenteellä pääsee vaivattomasti esimerkiksi Hämeenlinnan rautatieasemalta Ahveniston Toimintapuistoon. Katso bussiaikataulut tästä.