Flowstaff rekry kaudelle 2018 avoinna

pelastus 2018Kuva Flowparkin ohjaajakoulutuksesta Vierumäeltä. Valittu flowstaff koulutetaan tehtävään kevään 2018 aikana.

Haluat olla osa tiimiä, joka tarjoaa ihmisille elämyksiä, luo seikkailulle turvallisen ympäristön ja auttaa, tsemppaa sekä kannustaa niin asiakkaita kuin työkavereitakin haastamaan itsensä ja tekemään parhaansa. Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Liikunta ja ulkoilma on juttusi. Reippaus, vastuuntuntoisuus ja oma-aloitteisuus kuvaavat luonnettasi. Ilmaiset itseäsi vähintään suomeksi ja englanniksi, myös elekieli ja pantomiimi luonnistuvat tarvittaessa. Ympärilläsi säkenöi hyvä fiilis!

Oletko sinä etsimämme vahva lenkki?

Flowpark etsii puistoihin vanhan porukan jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2018. Ohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi haemme apuohjaajia kiireisimmän sesongin ajaksi juhannuksesta koulujen alkuun.

BenjiEdellytämme kaikilta hakijoilta:
  • vähintään 18 vuoden ikää 
  • liikunnallisuutta, työ on ajoittain fyysistä
  • asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • oma-aloitteista ja vastuullista otetta työntekoon
Eduksi katsomme: 
  • kielitaito (englanti, ruotsi + muut)
  • kiipeily- sekä ohjauskokemus
  • flowstaff-henki
  • kerro Sinä meille ehdoton etusi sekä ikioma erityistaitosi!

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20 cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20 m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

KUINKA HAKEA?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2018 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi 4.2.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ahvenisto”.

Flowstaff rekrytointiin
Flowstaff on energistä ja rentoa porukkaa, jonka seurassa viihtyy varmasti! Kurkkaa täältä mitä teemme vapaa-ajalla (päivitämme laiskasti sisältöä 🙈)
 

UUTISIA

Thumbnail Kuva Flowparkin ohjaajakoulutuksesta...
Katso kaikkiUutiset