Beach Day -tapahtuma tuo rannalle säpinää lauantaina 29.7.

beach day tuo rannalle säpinää
Ohjelmassa on toista kertaa järjestettävä Beachfutis -turnaus, LähiTapiolan jätskijuoksu sekä hiekkalinnakilpailu. Ohjelma on kaikille täysin maksutonta ja tapahtuma tuo Apparan biitsille hyvää kesäfiilistä ja iloista mieltä!

BEACH DAYN OHJELMA

Apparan Beachfutis-turnaus 2017 klo 12-18

Apparan Beachfutis-turnaus 2017 klo 12-18

Apparan beachfutiksen mestari ratkotaan toista kertaa kuningaslajin rantaversiossa. Biitsifutis on hauska päivitetty versio normaalista potkupallosta ja löysässä hiekassa saksarit sekä hienot kikat varastavat helposti huomion. Epätasainen hiekka myös tasoittaa tasoeroja ja pallo pomppii kummallisesti kaikille.

Turnauksessa ei ole tarkoitus puristaa hampaat irvessä, mutta hiki potkiessa varmasti tulee. Turnauksessa on yksi avoin sarja, jonne toivotaan sekajoukkueita eri ikäisillä, sukupuolisilla ja taitotasoilla varustetuilla pelaajilla - ainoa vaatimus on Fair Play -asennne. Kenttänä toimii lentopallokenttä, jonka päädyissä on pienet maalit. Pelaajia on kentällä samanaikaisesti 1+3 lentävillä vaihdoilla. HJS toimii turnauksen isäntänä ja edustusjoukkueen pelaajat otteluiden oikeudenjakajina.

HUOM! Biitsifutis -turnaukseen mahtuu vielä yksi joukkue mukaan viime hetken perumisen takia. (päivitetty 28.7.2017 klo 14)

Ilmoita joukkueesi mukaan tästä!


Klikkaa tästä ja lue lisää Apparan biitsifutis -turnauksesta!

Klikkaa tästä ja lue lisää Apparan biitsifutis -turnauksesta!

Otteluohjelma ja turnauskaavio

Tarkoituksena on pelata kahdeksan joukkueen turnaus lauantaina 29.7. klo 12-18. Lopullinen turnauskaavio julkaistaan heti, kun kahdeksan joukkuetta on kasassa ja siitä ilmoitetaan joukkueiden yhteyshenkilöille. Jos joukkueita tulee vähemmän, pelataan vähemmän otteluita. Otteluaikataulu ilmoitetaan viimeistään turnauspäivänä, mutta kaikki ottelut pelataan klo 12-18. HUOM! Biitsifutis -turnauksen ilmoittautuminen on päättynyt ja turnaus on täynnä. (päivitetty 27.7.2017 klo 13)

Kenelle?

Apparan biitsifutis -turnaus on hyvänmielen futisturnaus, jonne kaikki saavat osallistua. Turnaus pelataan yhdessä sarjassa, joten toivomme joukkueisiin kummankin sukupuolen taitureita. Lähtökohtaisesti kentällä on 1+3 pelaajaa. Jos sekajoukkue pelaa poikajoukkuetta vastaan, sekajoukkueella saa halutessaan olla 1+4 pelaajaa kentällä. Ainoana vaatimuksena on, että joukkue sitoutuu pelaamaan hyvällä fiiliksellä turnauksen loppuun. 

Fair Play -säännöt

Turnauksen tärkein yksittäinen sääntö on Fair Play -hengen noudattaminen. Otteluissa taklaaminen ja väkivaltainen peli on ehdottomasti kielletty. Fair Play -henkeen kuuluu myös vastustajan ja erotuomarin kunnioittaminen. Tämän lisäksi kaikki joukkueet sitoutuvat pitämään hauskaa hyvässä hengessä!

Turnauksen kulku

Turnaukselle on varattu aikaa välille klo 12-18. Tarkempi aikataulu ja turnauskaavio tehdään joukkueiden varmistuessa. Alkulohkossa kaikki joukkueet pelaavat kerran toisiaan vastaan, jonka jälkeen pelataan sijoitusottelut. Sijoitusotteluissa lohkovoittajat pelaavat vastakkain ja ratkaisevat Apparan mestruuden, lohkokakkoset pelaavat vastakkain sijoista 3-4 jne. 

Alkulohkon otteluissa voitosta saa kolme (3) pistettä ja tasapelistä yhden (1) pisteen. Tasapisteissä ratkaisu etenee seuraavalla tavalla: keskinäinen ottelu, sukupuolitasapaino (tasaisempi sukupuolijakauma voittaa), maaliero, arpa. Pudotuspelien päättyessä tasan, ottelu ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla. 

Pelivarustus 

Biitsifutista pelataan paljain jaloin tai sukat jalassa. Jätä siis nappikset kotiin ja muut kengät kotiin, jotta kaverinkin varpaat pysyvät ehjinä. Shortsit ja t-paita ovat hyvä vaatetus. Joukkueen jäsenillä tulee olla saman väriset paidat. 

Peliaika

Turnauksessa pelataan 15 min pelejä ilman puoliaikaa. Peliaika on juoksevaa eli pelikelloa ei pysäytetä ilman tuomarin erillistä päätöstä (esim. loukkaantuminen). 

Pelikenttä 

Pelikenttänä toimii beach volley -kentän ulkorajat, joiden päädyissä on pienet maalit. Pelialustana on Apparana biitsin pehmeätä hiekkaa.

Osallistumismaksu ja turnauksen järjestäjä

Turnauksessa ei ole osallistumismaksua, vaan Ahveniston Toimintapuisto ja HJS tarjoavat maksuttoman osallistumisen kaikille joukkueille. HJS:n edustusjoukkueen pelaajat toimivat turnauksen isäntinä ja oikeudenjakajina otteluissa. 

Palkinnot

Ahveniston Toimintapuisto tarjoaa voittajajoukkueelle mahtavan Apparan Bilepaketin, joka sisältää koko jengille flowparkkauksen, rantasaunan sekä saunavirvoikkeet. Kaikki turnauksessa pelanneet saavat ilmaisen sisäänpääsyn maauimalaan turnauspäiväksi.

Ilmoita joukkueesi mukaan tästä


Lähitapiolan Apparan biitsin jätskijouksu, klo 12 ->

Lähitapiolan Apparan biitsin jätskijouksu, klo 12 ->

Lähitatapiola järjestää alle kouluikäisille leikkimielisen juoksukilpailun, jossa jokainen kisailija voittaa jäätelön. Aidon kisailutunnelman takaa hiekalle tehty juoksurata, kisailunumerot sekä lähettäjä. Tässä kilpailussa kaikki voittavat!
Hiekkalinnakilpailu klo 13-14:30

Hiekkalinnakilpailu klo 13-14:30

Viime vuonna Ahvenistolla rakennettiin mahtavia linnoituksia hiekasta, joten tänä vuonna odotukset ovat korkealla. Kilpailun pääosassa ovat nuoret santa-arkkitehdit, mutta avustajina voivat toimia kokeneemmatkin linnanrakentajat. Kriittinen raati valitsee komeimman hiekkalinnan, jonka rakentajalle luvassa hieno yllätyspalkinto. Ahveniston Toimintapuisto tarjoaa rakennusvälineet ja kilpailu alkaa klo 13 ja voittaja julistetaan 14:30.


Muuta ranta-aktiviteettia
Maauimalassa on SuperWibit-päivä, järvestä löytyy jatkuvasti avovesiuintirata ja SUP-lautoja voi vuokrata kahviosta. Onko mielessäsi muuta ranta-aktiviteettia, jonka haluaisit tuoda/järjestää osana tapahtumaa? Laita meille viestiä antti.nurkka@ahvenisto.fi ja suunnitellaan yhdessä.

PS. tutustu tästä uutiseen viime vuoden tapahtumasta.

UUTISIA

Thumbnail Kuva Flowparkin ohjaajakoulutuksesta...
Katso kaikkiUutiset