Yrityksille virkistyspäivät yläilmoissa

Flowpark_tiimiseikkailu_2022.jpg

Virkistyspäivät, työhyvinvoinnin edistämistä uudessa ympäristössä, tyky- ja tiimipäivät tai KickOffit Flowparkissa!

Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee raikkaan seikkailun jälkeen uudella teholla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehität niin yhteishenkeä kuin tasapainoa.

Flowparkkaus sopii kaikillle. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeuasteeseen niin, että helpommilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

Ahveniston tiimiseikkailu sisältää:
- ryhmäkiipeilyn Flowparkissa
- ruokailun
- rantasaunan 1,5h
- yksityinen turvallisuusohjeistus vain omalle tiimille

Tiimiseikkailu 37€/hlö
(pelkkä kiipeily 26€)



Varaa joustavasti

Varaa joustavasti

Flowparkissa järjestät ikimuistoisen tiimipäivän, jonka varaaminen on tehty mahdollisimman joustavaksi. Kaikissa Ahveniston 2022 tiimiseikkailuissa on täysin maksuton peruutus 7 päivää ennen ohjelman alkua. 

Flowpark on avoinna ryhmille 1.4. lähtien ennen puiston avautumista yleisölle. Aukioloaikojen ulkopuolella minimilaskutus on 400 eur sis. alv 24%.

Varaa tiimiseikkailu


Tiimiseikkailusta sanottua

Tiimiseikkailusta sanottua

”Kannattaa ehdottomasti lähteä hyvässä porukassa kokeilemaan vähän vanhempanakin rajojaan. Yksin harvemmin tulee lähdettyä Flowpark tyyppiseen paikkaan. Ryhmässä on voimaa ja kaikki kannustavat ja auttavat kaveria. Onnistumisesta saa voimaa itselle ja ryhmälle; me teimme sen yhdessä. Jälkeenpäin saunan lauteilla käytiin onnistumiset ja vähän epäonnistumisetkin huumorinkukan kanssa läpi. Jäi ihania muistoja, joita sitten voi jälkipolville kertoilla.”

SPR Lappeenranta/EA-ryhmä Lauritsala.

Varaa tiimiseikkailu


Hyvä tietää ennen seikkailua

Hyvä tietää ennen seikkailua

– Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia
– Turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
– Seikkailuun voi liittää esim. tiimikisan
– Seikkailu onnistuu sateellakin

Varaa tiimiseikkailu