Yrityksille virkistyspäivät yläilmoissa

  • Tiimiseikkailu 2021 Ilman Hintoja Web Header 800
  • Flowpark Ahveniston tiimipäivät  2021 varataan nyt..
  • Flowpark Ahvenistolla järjestät turvallisen tiimipäivän ulkoilmassa..
  • Hitsaa tiimi yhteen ja nouse puuhun!


Virkistyspäivät, työhyvinvoinnin edistämistä uudessa ympäristössä, tyky- ja tiimipäivät tai KickOffit Flowparkissa!

Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee raikkaan seikkailun jälkeen uudella teholla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehität niin yhteishenkeä kuin tasapainoa.

Flowparkkaus sopii kaikillle. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeuasteeseen niin, että helpommilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

”Kannattaa ehdottomasti lähteä hyvässä porukassa kokeilemaan vähän vanhempanakin rajojaan. Yksin harvemmin tulee lähdettyä Flowpark tyyppiseen paikkaan. Ryhmässä on voimaa ja kaikki kannustavat ja auttavat kaveria. Onnistumisesta saa voimaa itselle ja ryhmälle; me teimme sen yhdessä. Jälkeenpäin saunan lauteilla käytiin onnistumiset ja vähän epäonnistumisetkin huumorinkukan kanssa läpi. Jäi ihania muistoja, joita sitten voi jälkipolville kertoilla.” SPR Lappeenranta/EA-ryhmä Lauritsala.

Yritysryhmille yhdistämme mieluusti seikkailuun ruokailun, saunan, maauimalan palveluita tai ohjattua liikuntaa Ahveniston luontopolulla. Kysy lisää ja suunnitellaan yritystapahtumanne yhdessä info@ahvenisto.fi

Flowpark on avoinna ryhmille 1.4. lähtien ennen puiston avautumista yleisölle. Aukioloaikojen ulkopuolella minimilaskutus on 400 eur sis. alv 24%.

yrityksille

Hyvä tietää
– Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia
– Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
– Ryhmät voivat tilata puistoon pientä suolaista ja makeaa syötävää energiatason ylläpitämiseksi
– Seikkailuun voi liittää esim. tiimikisan
– Ryhmätilaisuudet ovat tilattavissa ympäri vuoden
– Seikkailu onnistuu sateellakin