Luokkaretket

Luokkaretket AhvenistollaHamuaako luokkanne haasteita?

Luokkaretki Flowparkissa on täydellinen ulkoilupäivä ja kohottaa yhteishenkeä. Luokkaretkiseikkailu koululaisryhmille 20€/hlö + maauimala 0€ edellyttää varausta (voimassa min. 15 hlö ryhmille maauimalan ollessa avoinna).
Kysy lisää ja tee varaus info@ahvenisto.fi

Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa toiminnan moottori on ihminen itse. Liikunnallinen seikkailu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jotka uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä. Ahveniston alue tarjoaa tekemistä koko päiväksi ja meillä on helppo toteuttaa onnistunut luokkaretki. Iltapäivän ohjelma voi sisältää mm. tutustumisen Ahveniston luontopolkuun tai uimista maauimalassa. 

Flowparkkaus sopii erinomaisesti myös erityisryhmille. Seikkailua kokeilleet useat erilaiset ryhmät ovat olleet innoissaan uudenlaisesta elämyksestä. Puihin rakennetut, jopa 20 metrin korkeuteen kohoavat eritasoiset kiipeilyradat takaavat kaikentasoisille marakateille sopivasti haastetta, ja ennen kaikkea jokainen pääsee voittamaan itsensä!  Varaa vaikka koko koululle, radoille mahtuu n. 100 seikkailijaa yhtä aikaa ja. Suuremmille ryhmille puisto voidaan avata virallisten aukioloaikojen ulkopuolella 1.4.

Hyvä tietää

  • Flowparkkaukseen on hyvä varata aikaa 2-3 tuntia
  • Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen. Alaikäisten kohdalla myös huoltajan tulee tutustua ohjeisiin ja antaa lupa lapsen tai nuoren seikkailuun.
  • Mukaan tarvitset säähän sopivat ulkoiluvaatteet, hyvät kengät ja seikkailumieltä
  • Seikkailu onnistuu sateellakin
  • Vastuulliset seikkailuohjaajat vastaavat kiipeilyn turvallisesta onnistumisesta
Lataa itsellesi tästä Flowparkin oma lukujärjestys!