Luokkaretket

Hamuaako luokkanne haasteita?

Luokkaretki Flowparkissa on täydellinen ulkoilupäivä ja kohottaa luokkahenkeä. Luokkaretkiseikkailu koululaisryhmille 20€/hlö (edellyttää varausta ja ope kiipeilee maksutta 😁) 
Kysy lisää ja tee varaus info@ahvenisto.fi

IMG 0822 681x1024Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa toiminnan moottori on ihminen itse. Liikunnallinen seikkailu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jotka uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä. Ahveniston alue tarjoaa tekemistä koko päiväksi ja meillä on helppo ja onnistunut luokkaretki. Iltapäivän ohjelma voi sisältää mm. tutustumisen Ahveniston luontopolkuun tai muuta ulkoilemista Ahveniston luonnonsuojelualueella. 

Flowparkkaus sopii erinomaisesti myös erityisryhmille. Seikkailua kokeilleet useat erilaiset ryhmät ovat olleet innoissaan uudenlaisesta elämyksestä. Puihin rakennetut, jopa 20 metrin korkeuteen kohoavat eritasoiset kiipeilyradat takaavat kaikentasoisille marakateille sopivasti haastetta, ja ennen kaikkea jokainen pääsee voittamaan itsensä! Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla. Varaa vaikka koko koululle, radoille mahtuu n. 100 seikkailijaa yhtä aikaa ja suuremmille ryhmille puisto voidaan avata virallisten aukioloaikojen ulkopuolella 1.4. lähtien, jolloin minimilaskutus on 400 eur (sis. alv 24 %).  

Hyvä tietää

  • Flowparkkaukseen on hyvä varata aikaa 2-3 tuntia
  • Alle 14-vuotiailla pitää olla puistossa mukana aikuinen ohjaaja: 7-9-vuotiailla aikuisen pitää kiipeillä mukana radoilla, 10-13-vuotiailla riittää, kun aikuinen valvoo maasta käsin. Yksi aikuinen voi vastata neljästä lapsesta.
  • Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua etukäteen. Alaikäisten kohdalla myös huoltajan tulee tutustua ohjeisiin ja antaa lupa lapsen tai nuoren seikkailuun.
  • Mukaan tarvitset säähän sopivat ulkoiluvaatteet, hyvät kengät ja seikkailumieltä
  • Seikkailu onnistuu sateellakin
Lataa itsellesi tästä Flowparkin oma lukujärjestys!