Amazing Race Ahvenisto luontoseikkailu

Amazing header
Amazing Race Ahvenisto on erityisesti ryhmille suunniteltu seikkailuhenkinen tiimiohjelma. Tiimi etenee Ahveniston alueen luonnossa rastilta toiselle saaden ohjeet uudelle rastille suoritettuaan edellisen. Tiimiohjelma räätälöidään aina saapuvan porukan toiveiden mukaisesti ja näin aktiviteetti sopii kaiken kuntoisille. Lähtökohtaisesti rastit vaativat oivaltamista, luonnossa liikkumista ja ryhmätyötaitoja, mutta rasteja on mahdollista toteuttaa myös enemmän seikkailu-urheiluhenkisiksi tiimin niin halutessaan.

HINTA 26€/HLÖ 
(min. 10 hlö)

Varaa seikkailuohjelma puistopäälliköltä

Varaa seikkailuohjelma puistopäälliköltä

Haluan saada jokaiselle ryhmälle onnistuneen tiimiohjelman, joten suunnittelen aina seikkailuradan ryhmän toiveiden mukaisesti. Rasteja en tietenkään silti kerro etukäteen.  Olethan minuun suoraan yhteydessä ja järjestetään teille ikimuistoinen päivä Ahvenistolla!

Aatu Murtomäki
info@ahvenisto.fi
010 279 7608


Rasteilla vaaditaan tiimityötä

Rasteilla vaaditaan tiimityötä

Rastit on suunniteltu suoritettavaksi ryhmässä. Ryhmäkoot voivat vaihdella 10-20 hlö välillä ja ryhmiä voi tarvittaessa olla useampiakin. 

Aloituskeskustelun perusteella rastit suunnitellaan ryhmän fyysisen kuormitustoiveen mukaisesti. Mukaan tarvitset säänmukaiset varusteet, mukavat kengät sekä ryhmän niin halutessa uikkarit  :)  

Varaa tiimiseikkailu


Luonto näyttelee pääosaa seikkailussa

Luonto näyttelee pääosaa seikkailussa

Amazing Race Ahveniston tiimiseikkailussa hyödynnetään Ahveniston hienoa ja monipuolista luontoa. Lyhyen kävelymatkan päässä tuntuu kuin olisi erämaassa ja alue onkin suojeltua. 

Kävelyä kertyy seikkailuohjelman aikana noin 4 kilometriä ja radan suorittaa kiirettää noin kahdessa tunnissa. 

Varaa tiimiseikkailu


Luontoseikkailu sopii kaikille

Luontoseikkailu sopii kaikille

Amazing racesta on jo nimen mukaan otettu vaikutteita tätä aktiviteettia suunniteltaessa. Ahvenistolla ei rasteja tarvitse koluta älylaite kourassa, vaan rasteilla vaaditaan luovuutta ja toiminnallisuutta.  

Haluamme tarjota tiimiyttävää toimintaa luonnossa eikä tässä ohjelmassa kilpailla ketään vastaan. 

Varaa tiimiseikkailu