5 vinkkiä täydelliseen kesäpäivään

5 VINKKIÄ TÄYDELLISEEN KESÄPÄIVÄÄN
Täydellinen kesäpäivä - mitä tekisi? Tässä 5 vinkkiä, joiden avulla kesäpäivän muistaa vielä loskan keskelläkin!

Suomen kesä on parhaimmillaan, mutta joskus pää lyö tyhjää ja hauskaa tekemistä isommalle porukalle on vaikea keksiä. Alapuolella on 5 vinkkiä aktiivisen kesäpäivän viettoon sekä linkit lisätietoihin. Näiden vinkkien avulla kesäpäivästä tulee ikimuistoinen ja sen muistaa vielä talvipakkasilla!

1. Jalat tukevasti irti maasta

1. Jalat tukevasti irti maasta

Flowpark-seikkailupuiston eri vaikeusasteiset radat sopivat kaikille. Hauskin kesämuisto syntyy, kun liukuu ilmojen halki Ahveniston harjulta toiselle. Alhaalla näkyy ihmisiä suppailemassa ja maauimalassa on täysi tohina päällä. Tämä kesämuisto ei unohdu loskassa kahlatessakaan!

Lue lisää


2. SuperWibit on vesipetojen paratiisi

2. SuperWibit on vesipetojen paratiisi

SuperWibit-vesiesterata tarjoaa iloa ja riemua nuorille vesipedoille kesäviikonloppuisin (la&su). Ahveniston maauimalassa on Wibit-rata myös keskellä viikkoa, mutta viikonloppuisin koko kasvaa ja vesipedot saapuvat temmeltämään maauimalaan pidempienkin matkojen päästä. 

Lue lisää


3. SUP-retki järven ympäri

3. SUP-retki järven ympäri

Kahvilasta voi vuokrata SUP-laudat 10€/h ja kesäinen seikkailuretki on valmis alkamaan. Tunnissa toteutat SUP-safarin ja kierrät Ahvenistonjärven ympäri. Järven toisella puolella on laituri, josta on mukava pulahtaa uimaan kesken suppailun. 

Lue lisää


4. Hämeenlinnan aurinkoisin terassi

4. Hämeenlinnan aurinkoisin terassi

Suppailun jälkeen herkuttelet Minetti-artesaanijäätelöillä sekä nautit aurinkoisen kahvilarakennuksen terassilla after-surf tunnelmasta. Jäätelöiden lisäksi tarjolla myös on huurteisia juomia aikuiseen makuun sekä mukavat lounge-sohvat. Apparan terassi on yksi Hämeenlinnan aurinkoisimpia!

Lue lisää


5. Luontoseikkailu pitkospuita pitkin

5. Luontoseikkailu pitkospuita pitkin

Heti uimarannan jälkeen alkaa Ahveniston luonnonsuojelualue, jossa kulkee merkitty luontopolku (6km/3km). Kahvilasta löytyy paperinen opaslehtinen, jossa on luontopolun kartta tai voit ladata sen kätevästi pdf-tiedostona nettisivuiltamme.

Lue lisää

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston kahvilan tiimiin haetaan aurinkoisia...
Ahveniston Toimintapuisto on Hämeenlinnan...
Thumbnail Mitä paras kesäduuni sisältää? Saat kattavan...
Katso kaikkiUutiset