5 vinkkiä täydelliseen kesäpäivään

5 VINKKIÄ TÄYDELLISEEN KESÄPÄIVÄÄN
Täydellinen kesäpäivä - mitä tekisi? Tässä 5 vinkkiä, joiden avulla kesäpäivän muistaa vielä loskan keskelläkin!

Suomen kesä on parhaimmillaan, mutta joskus pää lyö tyhjää ja hauskaa tekemistä isommalle porukalle on vaikea keksiä. Alapuolella on viisi vinkkiä aktiivisen kesäpäivän viettoon Ahvenistolla sekä linkit lisätietoihin. Näiden vinkkien avulla kesäpäivästä tulee ikimuistoinen ja sen muistaa vielä talvipakkasilla!

1. Flowparkissa voit liukua harjulta toiselle

1. Flowparkissa voit liukua harjulta toiselle

Flowpark-seikkailupuiston eri vaikeusasteiset radat sopivat kaikille. Hauskin kesämuisto syntyy, kun liukuu ilmojen halki Ahveniston harjujen välissä. Alhaalla näkyy ihmisiä suppailemassa ja maauimalassa on täysi tohina päällä. Tämä kesämuisto ei unohdu loskassa kahlatessakaan!

Lue lisää


2. Sähkömaastopyörällä kaikki Hämeenlinnan nähtävyydet tutuiksi

2. Sähkömaastopyörällä kaikki Hämeenlinnan nähtävyydet tutuiksi

Vuokraamme Ahvenistolla täysjousitettuja sähkömaastopyöriä ja olemme suunnitelleet sinulle reitin, jossa voit tutustua Hämeenlinnan hienoimpiin nähtävyyksiin satulassa istuen. Ajokokemus itsessään on elämys, jonka kruunaavat kahvit Hämeen linnan kruununleipomossa, Aulangon henkeäsalpaavat maisemat sekä lopuksi pulahdus salaisessa uimapaikassa.  

Lue lisää


3. Wibit-rata on vesipetojen paratiisi

3. Wibit-rata on vesipetojen paratiisi

Wibit-vesiesterata tarjoaa iloa ja riemua nuorille vesipedoille päivittäin. Ahveniston maauimalan Wibit-radalle vesipedot saapuvat temmeltämään pidempienkin matkojen päästä. Näistä vesipetojen kekkereistä ei kannata jäädä paitsi!

Lue lisää


4. SUP-retki järven ympäri

4. SUP-retki järven ympäri

Kahvilasta voi vuokrata SUP-laudat 15€/h ja kesäinen seikkailuretki on valmis alkamaan. Tunnissa toteutat SUP-safarin ja kierrät Ahvenistonjärven ympäri. Järven toisella puolella on laituri, josta on mukava pulahtaa uimaan kesken suppailun. 

Lue lisää


5. Luontoseikkailu pitkospuita pitkin

5. Luontoseikkailu pitkospuita pitkin

Heti uimarannan jälkeen alkaa Ahveniston luonnonsuojelualue, jossa kulkee merkitty luontopolku (6km/3km). Kahvilasta löytyy paperinen opaslehtinen, jossa on luontopolun kartta tai voit ladata sen kätevästi pdf-tiedostona nettisivuiltamme.

Pitkospuilla todella tuntuu, kuin olisit retkellä erämaassa!

Lue lisää

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston maauimalassa lapsiperheet uivat...
Thumbnail Maauimalan korjaustöiden ja tutkimusten takia...
Thumbnail Ahveniston rantasaunassa havaittiin vesivahinko...
Thumbnail Mitä paras kesäduuni sisältää? Saat kattavan...
Katso kaikkiUutiset