Käytännön tietoa maauimalasta

Sisäänpääsy & lipunmyynti

Ahveniston maauimalaan ostetaan pääsylippuja kahvilasta. Pääsylipussa on henkilökohtainen sisäänpääsykoodi, joka toimii 4 tuntia ostohetkestä ja koodi näppäillään maauimalan portin lukulaitteeseen. Maauimalaan voi ostaa myös sarjakortteja, joiden hinnat löydät hinnastosta. Saapumisesta ja Ahveniston parkkipaikoista löytyy lisätietoa täältä.

Pukuhuoneet & lokerikot

Pukuhuoneet ja suihkutilat löytyvät maauimalan sisäänkäynnin vasemmalta puolelta. Pukuhuoneet ovat remontoitu vuoden 2014 peruskorjauksen yhteydessä. Pukuhuoneiden yhteydessä on arvotavarasäilytykseen soveltuvia lokerikkoja, jotka toimivat 50 sentin kolikoilla.

Altaan tiedot

Ahveniston maauimalan vesi on lämmitetty 26-asteiseksi ja maauimalassa on yksi iso allas. Uima-altaassa on kahdeksan kappaletta 50 metriä pitkiä uimaratoja. Altaan syväpääty on 4,5 metriä syvä ja matala osa on 1,3 metriä syvä. Maauimalassa on Ahvenistonjärven suntaan antava 900 paikkainen istumakatsomo sekä 10-metrinen hyppytorni, jossa uimahyppytasot 1, 3, 5, 7,5 ja 10 metrissä. Uimahyppytorni on avoinna osan ajasta ja maauimalan järjestyssäännöt ohjaavat toimintaa

Ahveniston maauimalan allasprofiili

Esteettömät palvelut

Ahveniston maauimalassa on liikuntarajoitteisille tarkoitetut esteettömät pukuhuoneet sekä wc-tilat. Uima-altaalle on myös esteetön pääsy allashissiä käyttäen. Ahveniston maauimalan henkilökunta avustaa allashissin käytössä. Soitathan kahvilan lipunmyyntiin 046 923 2608 etukäteen, jotta voimme toimittaa lippusi maauimalan esteettömälle sisäänkäynnille.