Voita jätti SUP-lauta käyttöön TIKTOK-arvonnasta

tiktokarvonta
Haluatko voittaa jätti sup-laudan käyttöösi sinulle ja kavereillesi? Katso kuinka jätti SUP hyökkää Ahveniston työntekijän päälle ja osallistu Ahveniston TikTok-arvontaan käyttämällä Ahveniston Toimintapuiston videon ääntä ja kuvaamalla siihen oman videosi. 

Jätti SUP-laudalla voi suppailla jopa neljä kaveria samaan aikaan. Testatkaa pääsettekö järven ympäri!

@apparaactionpark Sä et varmasti oo nähny näin isoa JÄTTI suplautaa ikinä😍 käytä tätä soundia ja tee siihen mikä tahansa video päälle niin eniten tykkäyksiä saanut video 16.6 mennessä voittaa tän vuokralle itelleen☀️ tarkemmat säännöt löytyy www.ahvenisto.fi. Onnea kisaan🔥 #ahvenisto #ahvenistontoimintapuisto #ahvenistonmaauimala #hämeenlinna #appara ♬ alkuperäinen ääni - Ahveniston Toimintapuisto

Somearvonnan säännöt --> (klikkaa lukeaksesi)

Ahveniston Toimintapuiston TikTok-arvonnan 2023 säännöt ja ohjeet

Haluaisitko voittaa tunniksi Jätti SUP-laudan käyttöösi Ahvenistonjärvellä?

Voit osallistua kilpailuun käyttämällä //www.tiktok.com/@apparaactionpark">Apparaactionpark tiktokin ensimmäisen videon ääntä ja kuvaamalla siihen oma videosi. Kilpailun voittaa eniten tykkäyksiä kerännyt video.

1. Järjestäjä

Ahveniston Toimintapuisto/TG Klubben Oy. Kilpailu ei ole TikTokin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity TikTok sovellukseen. Osallistujat vapauttavat TikTokin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

2. Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua 6.6.2023-  16.6.2023 kello 12:00 asti

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt. 

4. Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voit osallistua käyttämällä Apparaactionpark TikTok tilin ensimmäisen videon ääntä omassa videossasi TikTok sovelluksessa.

5. Palkinto

Palkintona saat käyttöösi Ahveniston Toimintapuiston Jätti sup-laudan sinulle ja 3 kaverillesi. Vuokra-aika on 1 tunti. Palkinnon arvo on 40€.

Palkinto tulee lunastaa 2023 kesä/heinäkuun aikana vapaiden aikojen puitteissa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä (TikTok). Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa ensimmäisestä ilmoituksesta. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen. Ahveniston Toimintapuisto/ TG Klubben pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston maauimalassa lapsiperheet uivat...
Thumbnail Maauimalan korjaustöiden ja tutkimusten takia...
Thumbnail Ahveniston rantasaunassa havaittiin vesivahinko...
Thumbnail Mitä paras kesäduuni sisältää? Saat kattavan...
Katso kaikkiUutiset