Ahveniston kesäkausi päättyi ja altaan korjausajankohta päätetään kuntotutkimusten jälkeen

Wibit rakennusvaiheesa
Ahveniston Toimintapuiston kesäkausi päättyi elokuun viimeiseen viikonloppuun. Maauimalan kesäkausi 2022 jäi tavanomaista lyhyemmäksi, kun allas saatiin auki vasta juhannusviikolla altaan korjaustöiden ja pitkän talven takia. Kesäkauden aikana maauimalassa kävi yhteensä 11 000 kävijää, mikä on noin puolet vähemmän kuin edellisenä kesänä.

Altaan korjausajankohta ja -laajuus päättämättä – kuntotutkimukset jatkuvat heti altaan tyhjennyttyä

Hämeenlinnan kaupungin johdolla altaassa on tehty kevään 2022 aikana kuntotutkimuksia ja korjaustöitä. Tänä kesänä allas ei ole vuotanut vettä yhtä paljon kuin edellisenä kesänä, mutta jatkotutkimuksia tarvitaan mistä korjaustoimenpiteiden ansiota tämä on. Jatkotutkimuksen alkavat heti altaan tyhjennyttyä ja niiden perusteella päätetään altaan korjausajankohta, korjausten laajuus sekä niiden kustannusarvio.

Uusi leikkipuisto ja Wibit-rata olivat lapsiperheiden vetonaulat

Ahveniston Toimintapuiston alue sai uuden vetonaulan perheen pienimmille uuden leikkipaikan myötä. Lapsiperheet ovat ottaneet ilolla vastaan uuden leikkipaikan moderneine leikkivälineineen. Wibit-rata pidettiin altaassa isona versiona päivittäin ja näin nuoremmille vesipedoille riitti aktiviteettia myös viikonpäivisin tänä vuonna.

Flowpark on avoinna ryhmävarauksille syksyllä ja rantasaunassa alkoivat julkiset saunavuorot

Flowpark on avoinna ryhmävarauksille koko syksyn ja kiipeilyn jälkeen voi ryhmätilaisuutta jatkaa rantasaunassa ruokailun merkeissä. Flowparkin ryhmävarauksia otetaan vastaan vielä syksylle verkkosivujen kautta. Rantasaunassa alkoivat myös yleiset saunavuorot sunnuntaina 28.8. Yleiset vuorot pysyvät samalla paikalla (sunnuntaisin klo 12-13 ja 13-14) koko syksyn ja niihin varataan paikka varauskalenterista ennen saunomista ja vuoron hinta on 10€/hlö/tunti. Muistathan ottaa uikkarit mukaan saunalle ja toimia muita kunnioittavasti yhteisissä puku- ja suihkuhuonetiloissa.

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston rantasaunassa havaittiin vesivahinko...
Thumbnail Mitä paras kesäduuni sisältää? Saat kattavan...
Ahveniston kahvilan tiimiin haetaan aurinkoisia...
Katso kaikkiUutiset