Ahveniston rantasauna on avoinna 3.5.2021 lähtien

sauna laiturilta slide

Ahveniston rantasauna avautuu 3.5.2021. Rantasaunanan vakiovuorot sekä tilaussaunavuorot ovat normaalisti käytössä sekä sähköisen varausjärjestelmän kautta voi varata uusia vuoroja. Julkisia saunavuoroja ei järjestetä. Ahvenisto on uintipaikkana suosittu etenkin talviuimareiden keskuudessa ja vesi pidetään sulana pumppujen avulla läpi talven. Saunarakennuksen alakerrassa on avantouimareille pukuhuone, jonne saa lunastettua avaimen palvelupiste Kastellista.

Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan löylyistä 

Otamme huomioon koronatilanteen Kanta-Hämeessa sekä alueellisen koronakoordinaatioryhmän suositukset. Ahveniston rantasaunalla ei järjestetä ollenkaan julkisia saunavuoroja ja käytössä ovat vain yksityiset tilaussaunavuorot, joilla suosittelemme saunomaan vain oman lähipiirin kesken. Pyydämme myös asiakkaita kiinnittämään erityistä huomiota hyvään hygieniaan. Saunalta löytyy käsidesiä ja olemme tuoneet saunalle kertakäyttöisiä puhdistusliinoja sekä desinfiointisuihketta, joilla toivomme puhdistettavan kosketuspinnat (ovenkahvat, valokatkaisijat yms.) saunavuoron päätteeksi. Pyydämme myös kiinnittämään huomiota turvaväleihin ja vallitsevaan 10-hengen kokoontumisrajoitukseen.

Pidetään sauna avoinna jatkossakin ja nautitaan löylyistä! Alapuolelta löydät tarkemmat ohjeet saunomiseen korona-aikana. 

Tiedote koronaviruksen vaikutuksesta Ahveniston rantasaunan toimintaan --> (klikkaa lukeaksesi)

Otamme huomioon koronatilanteen Kanta-Hämeessa sekä alueellisen koronakoordinaatioryhmän suositukset. Ahveniston rantasaunalla ei järjestetä ollenkaan julkisia saunavuoroja ja käytössä ovat vain yksityiset tilaussaunavuorot. Suosittelemme asiakkaillemme saunomista tilaussaunavuoroilla vain oman lähipiirin kesken. Pyydämme myös asiakkaita kiinnittämään huomiota hyvään hygieniaan ja olemme tuoneet saunalle käsidesiä, kertakäyttöisiä puhdistusliinoja ja puhdistussuihketta, joilla toivomme asiakkaiden puhdistavan kosketuspinnat saunavuron päätteeksi. 

Otathan nämä asiat huomioon saunomista suunnitellessasi:

1. Älä tule saunalle, jos:
   
-Tunnet itsesi vähäänkään oireiseksi
   -Olet ollut läheisessä kontaktissa tartunnan saaneiden tai karanteenissa olevien henkilöiden kanssa 

2. Pidä hyvää huolta omasta hygieniasta ja peseydy huolellisesti

3. Huolehdi omat roskat roskiin

4. Tule saunalle vasta kun oma vuorosi alkaa ja poistu saunalta heti vuoron loputtua

5. Puhdista kosketuspinnat desinfiointisuihkeella sekä puhdistusliinalla saunavuoron päätteeksi

     6. Saunalla voi olla korkeintaan 10 henkilöä samaan aikaan

 7. Huolehdi turvaväleistä

Huomioidaan toisemme ja pysytään terveinä :) 


UUTISIA

Thumbnail Ahveniston ranta-alue kokee ilahduttavan...
Thumbnail Ahveniston maauimalan allas on vuotanut vettä...
Ahveniston kahvilan tiimiin haetaan aurinkoisia...
Katso kaikkiUutiset