Laituriremontti venyy - työt jatkuvat vielä viikolla 43

talvilaituri2 header

Laituriremontti jatkuu valitettavasti vielä viiikolla 43 
(päivitetty 20.10.2020)

Ahveniston rantasaunan laiturin uusiminen alkaa maanantaina 28.9.2020 vanhojen rakenteiden purkamisella. Laituriremontin suunniteltiin valmistuvan perjantaina 2.10.2020, mutta vanhojen rakenteiden purkaminen vei sunniteltua pidempään ja töitä jatketaan valitettavasti vielä viikolla 43. Viestimme laituriremontin valmistumisesta verkkosivuillamme sekä Facebook-sivuilla heti, kun työt saadaan valmiiksi ja uuden laiturin voi käydä koeuimassa. 

Remontin aikana varatut saunavuorot ovat edelleen käytettävissä, mutta laituri ei ole uintikäytössä. Laiturin uusiminen tapahtuu virka-aikaan ja silloin työmaa-alueella tulee välttää turhaa liikkumista ja avantouimareiden kehotetaan suosivan muita uimapaikkoja. Remontin salliessa saunalta rantaan pyritään jättämään kulkuväylä illan saunojille. Uintimahdollisuus ei sovellu liikuntarajoitteisille ja se tapahtuu uimarin omalla vastuulla.

Voit siirtää saunavuorosi maksutta laituriremontin aikana

Remontin ajalle varattujen saunavuorojen siirtäminen on madollista maksutta. Ota yhteyttä saunavuorosi siirrosta sähköpostitse osoitteeseen info@ahvenisto.fi.

UUTISIA

Ahveniston kahvilan tiimiin haetaan aurinkoisia...
Thumbnail Mitä paras kesäduuni sisältää? Tunnet itsesi...
Ahveniston Toimintapuisto on Hämeenlinnan...
Katso kaikkiUutiset