Flowstaff rekry kaudelle 2019 avoinna

pelastus 2018Kuva Flowparkin ohjaajakoulutuksesta Vierumäeltä. Valittu flowstaff koulutetaan tehtävään kevään 2019 aikana.

Haluat olla osa tiimiä, joka tarjoaa ihmisille elämyksiä, luo seikkailulle turvallisen ympäristön ja auttaa, tsemppaa sekä kannustaa niin asiakkaita kuin työkavereitakin haastamaan itsensä ja tekemään parhaansa. Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Liikunta ja ulkoilma on juttusi. Reippaus, vastuuntuntoisuus ja oma-aloitteisuus kuvaavat luonnettasi. Ilmaiset itseäsi vähintään suomeksi ja englanniksi, myös elekieli ja pantomiimi luonnistuvat tarvittaessa. Ympärilläsi säkenöi hyvä fiilis!

Oletko sinä etsimämme vahva lenkki?

Flowpark etsii puistoihin vanhan porukan jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2019. Ohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. 

Koulutamme kaikki valitut ohjaajat tehtävään maalis-huhtikuun aikana, aiempaa kokemusta seikkailupuistoista tai kiipeilystä ei tarvita hakijoilta.

Edellytämme:

Edellytämme:

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • liikunnallisuutta, työ on ajoittain fyysistä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • oma-aloitteista ja vastuullista otetta työntekoon

Hae Flowstaffiin


Lisäpisteitä ropisee:

Lisäpisteitä ropisee:

  • kielitaito (englanti, ruotsi + muut)
  • flowstaff-henki
  • ikioma erityistaitosi (kerro sinä tämä meille esim. puujalkavitsit, virkkaaminen tai Fortnite) 

 

Hae FlowstaffiinTule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20 cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20 m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

KUINKA HAKEA?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2019 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi 15.2.2019 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ahvenisto”.

Puistopäällikön terveiset tuleville seikkailuohjaajille

Puistopäällikön terveiset tuleville seikkailuohjaajille

"Meillä on Apparalla tosi joustava ja rento tiimi, jonka vahistukseksi etsimme paria seikkailuohjaajaa kesäksi 2019. Aiempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvita, sillä koulutamme kaikki ohjaajat kevään aikana. Annan mieluusti lisätietoa seikkailuohjaajan työpaikasta!"

Siiri Ellä 
Ahveniston Toimintapuiston puistopäällikkö
siiri.ella(ät)ahvenisto.fi
0505211796 
Flowstaff rekrytointiin
Flowstaff on energistä ja rentoa porukkaa, jonka seurassa viihtyy varmasti! Kurkkaa täältä mitä teemme vapaa-ajalla (päivitämme laiskasti sisältöä..)

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston maauimalan veden lämpötila on...
Vesisade on märkää ja ilma voi olla koleata,...
Thumbnail Kuka haluaa treenata sisällä, kun mahdollista...
Katso kaikkiUutiset