Seurakunnan juhannusjuhlat Ahvenistolla 22.6. klo 20-22

juhannusjuhla 2018 nettisivuille
Yhteislauluja haitarin säestyksellä, lentonäytös, mieskuorojen show ja juhannuskokko (sään salliessa). Juhannusaattoa juhlitaan Apparalla näyttävästi ja kansallismaiseman henkeen sopivalla yhdistelmällä herkkyyttä ja eeppisyyttä. 

OHJELMA KLO 20–22

Klo 20:00 Kesäisiä yhteislauluja laulattavat rinneauditoriossa Sibelius-opiston harmonikansoiton opettaja Reijo Ahonen ja kanttori Minna Koskikunnas.
Klo 20:45 Lentonäytöksessä loistaa Pitts-kaksitasotaitolentokone Mörkö.
Klo 21:00 Juhannuskokko syttyy veden päällä.
Klo 21:15 Juhannuspuheen pitää kirkkoherra Timo Kalaja.
Klo 21:30 Juhannuksen voimaa -show miesäänin ja uruin järven rannalle rakennetulla lavalla. Viron Filharmonisen kuoron ja Utopia-kuoron mieslaulajia johtaa Heikki Seppänen. Urkuja soittavat kanttorit Anna-Maria Lehtoaho ja Sonja Saarikko.

HUOMIOITAVAA:
Ohjelma ja alueelle tuleminen on ilmaista. Paikalla on mehu- ja makkaramyyntiä, joten varaathan käteistä. Tapahtuman ajaksi on järjestetty rantavalvonta.

SAAPUMINEN

Ahveniston Toimintapuiston parkkipaikka ei ole käytössä juhannusaattona klo 18 alkaen ja liikennettä Ahveniston laaksoon rajoitetaan tapahtumajärjestäjän toimesta. Yksityisautoilijat ohjataan jättämään auto jäähallin parkkipaikalle, josta on järjestetty nonstop-kuljetukset 2 euron hintaan kello 18 alkaen.

Alueelle on myös kaupunkiliikenteen linja-autokuljetukset eri puolilta Hämeenlinnaa: Kukostensyrjästä, Äikäälästä ja Loimalahdesta klo 18.00, 18.45 ja 19.30 ja Rengosta klo 18.45. Kaikki pysäkit kunkin reitin varrella ovat käytössä. Paluulähdöt klo 21.15 ja 22.15.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Hämeenlinnan seurakunta ja lisätietoa löytyy seurakunnan nettisivuilta

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston maauimalan veden lämpötila on...
Vesisade on märkää ja ilma voi olla koleata,...
Thumbnail Kuka haluaa treenata sisällä, kun mahdollista...
Katso kaikkiUutiset