Kesäkuun tiistaisin kokeillaan aamu-uinteja

radat vedestä 300
Ahveniston maauimalan kausi on käynnistynyt vilkkaana helteisen toukokuun ansiosta. Kauden 2018 ensimmäisten päivien aikana lämpimät ilmat ovat houkutelleet altaalle ihmisiä sankoin joukoin, joten maauimalan portit avatuvat suunnitelluista aukioloajoista poiketen myös maanantaina 21.5. sekä tiistaina 22.5 klo 15-20. Aukioloajat on suunniteltu alkuvuodesta 2018 edellisvuosien kävijämäärien perusteella. Toukokuussa kävijämäärät ovat yleensä olleet selvästi alhaisempia kuin kesällä ja tästä johtuen maauimalalle ei suunniteltu päivittäistä aukioloaikaa vielä toukokuulle.

Maauimalassa on myös kokeiltu aamu-uinteja edellisvuosina, mutta kävijämäärät ovat olleet varsin pieniä klo 06:30-08:00 välillä. Asiakaspalautteen perusteella kesäkuun tiistaisin kokeillaan aikaisia aamu-uinteja ja portit avataan jo klo 06:30 tiistaisin 5.6., 12.6., 19.6. ja 26.6. Jos aamu-uinneille löytyy kysyntää kesäkuussa, lisätään 6:30 alkavvia aamu-uinteja myös heinä- ja elokuullekin.

Puistopäällikön mietteet aamu-uinnista

Puistopäällikön mietteet aamu-uinnista

"Ehdottomasti haluamme pitää ovet avoinna aina kun kävijöitä riittää, mutta edellisvuosien tilastojen perusteella aamu-uimareita on ollut vähänlaisesti klo 06:30-08:00. Nyt kokeilemme asiakaspalautteen perusteella aikaisempia aamuja kesäkuussa ja toivottavasti aamu-uinneille löytyy kiinnostusta. Maauimala on todella erityinen paikka aamun sarastaessa ja pulahdus Apparan altaaseen on paras tapa aloittaa päivä. Nyt kannattaa napata kaverit ja naapurit mukaan aamu-uinneille, jotta voimme jatkaa niitä heinä- ja elokuussakin!”, toteaa Ahvenisto puistopäällikkö Siiri Ellä


 • LOKAKUU
  1.10.-28.10.

    Flowpark
  & Kahvila
  Allas
  MA-PE Ryhmille Suljettu
  LA 12-18 Suljettu
  SU Suljettu Suljettu
  POIKKEUKSET
  SYYSLOMA 
  15.-20.10. MA-LA
  12-18 SULJETTU

UUTISIA

Thumbnail Kuva Flowparkin ohjaajakoulutuksesta...
Katso kaikkiUutiset