Ovatko maauimalan edulliset 10-kortit kesän paras diili?

AHV 10 kortti uutiseen
Maauimalan 10 kerran sarjakorttien hintaa lasketaan huomattavasti kesäkaudelle 2018. Ahveniston 10-kortit toimivat ladattavalla sarjakortilla, joka myydään erikseen (5 €). Sarjakortit ovat voimassa koko kauden avautumisesta syyskuun alkuun (16.5.-1.9.2018). Sarjakortteille voit nyt ladata arvoa Ahveniston kahvilassa tai ostaa arvoa suoraan verkkokaupasta. Ladattavia kortteja myydään uimahallissa sekä Ahveniston kahvilassa (16.5. alkaen) ja ne ovat monivuotisia eli aiemmin ostamasi ladattava kortti käy tänäkin vuonna.

Ahveniston maauimala valittiin Vuoden liikuntapaikaksi 2017 ja samalla vuoden 2017 kävijämäärät kasvoivat. Kaudella 2018 edullisella sarjakorttien hinnoittelulla maauimalasta halutaan tehdä entistä houkuttelevampi etenkin paikallisten keskuudessa. 
”Kuluttajalle 10-kortin kertahinta on tietääksemme koko Suomen edullisin. Varsinkin lasten, opiskelijoiden sekä eläkeläisten 2 € kertahinta kymppikortilla on huippudiili. Vaikka viime vuosi oli maauimalalle menestyksekäs, on altaan käyttöasteessa vielä kivasti kasvuvaraa ja haluamme, että maauimalassa on kunnon pöhinä myös kesällä 2018. Uskomme, että edullisilla sarjakorteilla kaikki voittavat!” kommentoi Ahveniston Toimintapuiston toimitusjohtaja Aki Helander.
Sarjakorteille voit ostaa arvoa verkkokaupastamme, jolloin arvon lataus toteutetaan Ahveniston kahvilan kassalla kuittia vastaan kauden alkaessa. 


UUTISIA

Thumbnail Täydellinen kesäpäivä - mitä tekisi? Tässä 5...
Thumbnail Ahveniston maauimalan veden lämpötila on...
Vesisade on märkää ja ilma voi olla koleata,...
Katso kaikkiUutiset