Ovatko maauimalan edulliset 10-kortit kesän paras diili?

AHV 10 kortti uutiseen
Maauimalan 10 kerran sarjakorttien hintaa lasketaan huomattavasti kesäkaudelle 2018. Ahveniston 10-kortit toimivat ladattavalla sarjakortilla, joka ostetaan erikseen (5 €). Sarjakortit ovat voimassa koko kauden avautumisesta syyskuun alkuun (16.5.-2.9.2018). Sarjakortteille voit nyt ladata arvoa Hämeenlinnna uimahallissa ja sekä hankkia uuden ladattavan kortin. Ladattavat kortit ovat monivuotisia eli Ahveniston maauimalaan aiemmin ostamasi ladattava kortti käy tänäkin vuonna.

Ahveniston maauimala valittiin Vuoden liikuntapaikaksi 2017 ja samalla vuoden 2017 vuonna kävijämäärät kasvoivat. Kaudella 2018 edullisella sarjakorttien hinnoittelulla maauimalasta halutaan tehdä entistä houkuttelevampi etenkin paikallisten keskuudessa. 
”Kuluttajalle 10-kortin kertahinta on tietääksemme koko Suomen edullisin. Varsinkin lasten, opiskelijoiden sekä eläkeläisten 2 € kertahinta kymppikortilla on jo huippudiili. Vaikka viime vuosi oli maauimalalle menestyksekäs, on altaan käyttöasteessa vielä kivasti kasvuvaraa ja haluamme, että maauimalassa on kunnon pöhinä myös kesällä 2018. Uskomme, että edullisilla sarjakorteilla kaikki voittavat!” kommentoi Ahveniston Toimintapuiston toimitusjohtaja Aki Helander.
Sarjakorteille voit ostaa arvoa myös verkkokaupastamme, jolloin arvon lataus toteutetaan Ahveniston kahvilan kassalla kuittia vastaan kauden alkaessa. 


UUTISIA

Thumbnail Maauimalan 10 kerran sarjakorttien hintaa...
Thumbnail Haku on päättynyt ja Ahveniston puistopäällikkö on...
Thumbnail Kuva Flowparkin ohjaajakoulutuksesta...
Katso kaikkiUutiset