Maauimalan vika viikko käynnistyy - kaksi kuutamouintia ja SuperWibit normaalin uinnin hinnalla su-la

Kuutamouinti

Ahveniston maauimalan elokuun ensimmäinen kuutamouinti 11.8.2017 keräsi paikalle peruskorjauksen jälkeisen ajan toiseksi suurimman kävijämäärän yhden päivän aikana. Tunnelmalliselle kuutamouinnille on selvästi kysyntää ja siihen tarjoutuu mahdollisuus vielä kahdesti maauimalan viimeisen aukioloviikon aikana. SuperWibit-vesihuvipuistoradat ovat poikkeuksellisesti maauimalassa koko viimeisen viikon ja radoille pääse normaalin uintimaksun hinnalla.

Maauimalan viimeisen viikon kuutamouinnit - Venetsialainen kuutamouinti ja yökiipeily 26.8. sekä Viimeinen kesäyö -kuutamouinti 2.9.

Venetsialaisen tulen, valon ja veden juhlan kunniaksi Ahveniston Toimintapuiston palvelut ovat avoinna lauantaina 26.8.2017 klo 23 saakka. Maauimalassa järjestetään kuutamouinti ja Flowparkissa yökiipeily. Ulkotulet ja elokuun iltahämärä tekevät Apparasta taianomaisen paikan ja myrskylyhdyt luovat Flowparkin radoille lisäjännitystä. Yökiipeilyyn kannattaa ottaa oma otsalamppu mukaan, jos sellainen kaapin perukoilta löytyy.

Kesä ei jatku ikuisesti edes Ahvenistolla ja jäähyväiset kesälle 2017 voi jättää tyylikkäästi uimalla viimeiset vedot olympia-altaassa Viimeinen kesäyö -kuutamouinnissa lauantaina 2.9. SuperWibit-laitteet poistetaan altaasta klo 18 jälkeen, joten illalla kaikki kahdeksan rataa ovat käytössä matkauintiin. Maauimala on avoinna lauantaina 2.9. poikkeuksellisesti klo 23 saakka. Kuutamouinnit sekä yökiipeily ovat normaalihintaisia.

”Kuutamouinneista on tullut erittäin hyvää palautetta ja niille selvästi on kysyntää. Viimeiselle viikolle kuutamouinteja järjestämme kaksin kappalein hieman eri teemoilla; Venetsialaisessa kuutamouinnissa 26.8. SuperWibit on altaassa koko illan sekä hyppytorni pidetään auki. Ahveniston Viimeinen kesäyö -kuutamouinnissa pidämme taas hyppytornin kiinni ja eikä Wibitlaitteet eli silloin kaikki kahdeksan rataa ovat käytössä ja tilaa matkauintiin löytyy varmasti.”, valaisee Ahveniston Toimintapuiston toimitusjohtaja Aki Helander.

SuperWibit viimeisen viikon normaalin uintimaksun hinnalla

Maauimalan viimeinen viikko käynnistyy ja sen kunniaksi SuperWibit-vesihuvipuistolaitteet ovat altaassa poikkeuksellisesti sunnuntaista 27.8 lauantaihin 2.9. Lauantaina 2.9. Wibitlaitteet poistetaan klo 18 ennen kuutamouinnin alkua. Normaalisti 8-10 osainen SuperWibit-vesihuvipuistorata on maauimalassa ainoastaan kesäperjantaisin sekä -lauantaisin ja  Wibit-radalle tarvitaan erillinen pääsylippu (aikuiset 7,50 eur / lapset 6,50 eur). Kesän 2017 viimeisen toimintaviikon kunniaksi SuperWibit-radalle pääsee normaalin sisäänpääsymaksun (aikuisen 4,5 eur / lapset 2,9 eur) hinnalla sunnuntaista 27.8. lauantaihin 2.9 (ei lauantaina 26.8.).


UUTISIA

Thumbnail Yhteislauluja haitarin säestyksellä,...
Thumbnail Ahveniston alueella järjestetään perjantaina...
Thumbnail Ahveniston maauimalan kausi on käynnistynyt...
Katso kaikkiUutiset