Polttarit

Polttarit - extreme-elämyksiä ja itsensä ylittämistä! Flowpark Ahvenistossa järjestät ikimuistoiset polttarit hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeenlinnassa. 

Järjestätkö kaverisi polttareita? Etsittekö aktiiviteettia, joka jättää jalat tutisemaan ja mielen herkille? Nostakaa polttari-porukka puuhun! 

Flowparkista polttariseurue löytää todellisen flow-fiiliksen ja liikunnallisen seikkailun. Puihin rakennetuilla seikkailuradoilla pääsee testaamaan, millaista on olla Tarzan tai Jane viimeistä kertaa vapaana. Seikkailun lomassa kehittyy koordinaatiokyky, yhteishenki ja tasapaino. Flowparkkaaminen on reipas vaihtoehto prinsessapolttareille ja laittaa varmasti kovemmankin sulhasen puntin tutisemaan!

Flowpark on avoinna ryhmille 1.4. lähtien ennen puiston avautumista yleisölle. Aukioloaikojen ulkopuolella minimilaskutus on 400 eur sis. alv 24%.

äitienpäivä

Uskaltaako juhlakalu hypätä kympistä tai haluatteko saunoa seikkailun hiet pois? Ahveniston toimintapuistossa on erinomaiset mahdollisuudet järjestää muutakin toimintaa polttareihin. Kysy lisää ja tehdään yhdessä ikimuistoiset polttarit info@ahvenisto.fi

Hyvä tietää:
– Seikkailuun kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 tuntia
– Alkoholin vaikutuksen alaisena kiipeilyradoille ei saa mennä. Myöskään puiston alueella ei saa nauttia alkoholia, vaikka ei aikoisi kiipeilläkään. Juhlien kosteammat vaiheet on syytä jättää Flowparkissa käynnin jälkeiseen aikaan
– Nettisivuilta löytyviin turvallisuusohjeisiin kannattaa tutustua ennakkoon
– Seikkailu onnistuu sateellakin