Heinäkuun keskiviikkoisin lapsiperheet uivat maksutta maauimalassa klo 10-12

Wibit header
Ahveniston maauimalassa lapsiperheet uivat maksutta heinäkuun keskiviikkoisin klo 10-12. Wibit-rata on myös maksutta käytössä ilmaislipulla. Maksuton pääsylippu tulee noutaa kahvilan lipunmyynnistä. Maksuttomat liput on tarkoitettu lapsille (alle 16v) sekä heidän mukana uimaan tuleville huoltajille.

”Maksuttomien lapsiperheuintien tarkoitus on tuoda kesäfiilistä hämeenlinnalaisille. Kaikki kulut ovat nousseet ja haluamme taata, että Ahvenistolla voi nauttia kesäfiiliksestä lompakkoon katsomatta”, kertoo Ahveniston Toimintapuiston kohdevastaava Aatu Murtomäki.

Ensimmäinen maksuton uinti 3.7. - kaikki asiakasryhmät huomioidaan rajatulla uintiajalla

Maksuton uintiaika on mietitty lapsiperheille sopivaan aamupäivään, jolloin altaalla ei yleensä ole ruuhkaa. Aamu-uimarit käyvät yleensä tiistaisin tai torstaisin uimassa ja iltapäivisin altaalla voi olla jo vilskettä. Ensimmäinen maksuton uintipäivä on 3.7. ja viimeinen 31.7. eli maksuttomia päiviä on heinäkuussa yhteensä 5 kappaletta.

”Kannattaa suunnata paikalle jo kymmeneltä, koska maksuton uintiaika on rajattu 10-12 välille. Maauimalassa ei ole erillistä lasten allasta ja altaan matala pääty on 1,3m syvä, mikä huoltajien tulee huomioida etenkin uimataidottomien osalta”, muistuttaa Ahveniston Toimintapuiston kohdevastaava Aatu Murtomäki.

UUTISIA

Thumbnail Ahveniston maauimalassa lapsiperheet uivat...
Thumbnail Maauimalan korjaustöiden ja tutkimusten takia...
Thumbnail Ahveniston rantasaunassa havaittiin vesivahinko...
Thumbnail Mitä paras kesäduuni sisältää? Saat kattavan...
Katso kaikkiUutiset