Somearvonta - voita itsellesi aktiiviloma Hämeenlinnassa!

Aktiviteettiloma Hämeenlinnassa

Järjestämme yhteistyössä Hostelli Naurava Kulkurin kanssa somearvonnan, jonka palkintona on aktiiviloma Hämeenlinnassa. Aktiivilomailijaa odottaa Hämeenlinnassa sviitti Naurava Kulkuri hostellissa. Herkullisen aamupalan lomailija nauttii Café Kukossa Hämeenlinnan keskustassa. Keskustasta suunta jatkuu Ahveniston Toimintapuiston upouusien sähkömaastopyörien kanssa harjujen huipulle lähiluontoon. Päivän kruunaa rantasauna, jossa voi huuhtoa hiet pois ja pulahtaa kirkkaaseen Ahvenistonjärveen. Kuulostaako kivalta?

Arvonnan palkinto (arvo yhteensä n.250€):
- Hostelli Nauravan kulkurin Aulanko sviitti kahdelle hengelle
- Aamiainen Café Kukossa kahdelle hengelle
- Sähkömaastopyörien vuokraus 3h kahdelle hengelle
- Ahveniston rantasauna 1 h

Kuinka osallistua kilpailuun?
Osallistut arvontaan tykkäämällä sekä Nauravan kulkurin että Ahveniston someprofiileista sekä kommentoimalla someprofiilien arvontajulkaisua. Kerro kommentissasi kenen kanssa haluaisit viettää aktiiviloman Hämeenlinnassa (esimerkki @EetuEsimerkki tässä olis upea loma meille 💪). Kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kommentilla. 

Somearvonnan säännöt --> (klikkaa lukeaksesi)

Ahveniston Toimintapuiston somearvonnan säännöt ja ohjeet

Haluaisitko toukokuuksi hauskan aktiviteettiloman? Järjestämme yhteistyössä Naurava kulkuri Hostellin kanssa arvonnan, jossa on mahdollisuus voittaa sinulle ja kaverillesi aktiiviloma Hämeenlinnassa. Tykkää someprofiileistamme ja kommentoi julkaisua arvonnastamme ja voit voittaa 250€ arvoisen aktiiviloman.

1. Järjestäjät

Ahveniston Toimintapuisto/TG Klubben Oy yhteistyössä Hostelli Naurava Kulkuri Oyn kanssa. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

2. Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua 13.4.-17.4.2023. kello 12:00 asti

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. 

4. Osallistuminen kilpailuun

Tykkää hostellinauravakulkuri (facebook: naurava Kulkuri) sekä ahveniston_toimintapuisto (facebook: ahvenisto) instagram tai facebook tilistä ja kommentoi arvonta julkaisuun liittyvää esimerkiksi merkitsemällä julkaisuun kaveri, jonka kanssa haluaisit viettää aktiiviloman (esimerkki @EetuEsimerkki tässä olis upea loma!💪). Kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kommentilla. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

5. Palkinto

Palkintona on yöpyminen Hostelli Naurava Kulkurin Aulanko sviitissä, Aamupala lahjakortti Hämeenlinnan Cafe kukossa, kolmen tunnin sähköpyörä vuokraus veloituksetta Ahveniston Toimintapuistosta sekä tunnin sauna vuoro Ahveniston Toimintapuiston rantasaunasta.

Palkinto tulee lunastaa 2023 toukokuun aikana vapaiden aikojen puitteissa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä (facebook/instagram). Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa ensimmäisestä ilmoituksesta. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.UUTISIA

Haku on päättynyt 13.6.2023. Kiitos kaikille...
Thumbnail Haluatko voittaa jätti sup-laudan käyttöösi sinulle...
Katso kaikkiUutiset