Sauna pysyy suljettuna toistaiseksi koronavalmiusryhmän päätöksellä

sauna laiturilta slide

Hämeenlinnan kaupungin koronavalmiusryhmä päätti 12.2.2021 pitää Ahveniston rantasaunan suljettuna toistaiseksi kiihtyvän koronatilanteen takia. Hämeenlinnan kaupunki omistaa Ahveniston rantasaunan rakennuksen ja Ahveniston Toimintapuisto vastaa rantasaunan operoinnista. Rantasauna avataan kun koronatilanteen sen sallii. (Tiedot päivitetty 15.2.2021 klo 12:30)

saunavuorojen siirtäminen onnistuu helposti 6kk eteenpäin

Ahveniston rantasaunaan ollessa kiinni toivomme ensisijaisesti vuoron varanneiden siirtävän saunavuoroja eteenpäin. Tarjoamme mahdollisuuden siirtää vuoroja vapaille ajoille seuraavan 6 kuukauden sisällä. Vuorojen siirtäminen on myös paras tapa tukea Ahveniston Toimintapuiston yritystoimintaa näinä vaikeina aikoina. Vuorojen siirtäminen onnistuu kätevästi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Peruttavista saunavuoroista voi hakea palautusta ottamalla yhteyttä info@ahvenisto.fi

Pahoittelemme saunan sulkeutumisesta aiheutuvaa harmia. Viestimme verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa, kun saamme tiedon saunan avautumisesta. Pysytään terveinä ja palataan löylyihin, kun sauna avautuu jälleen!


UUTISIA

Ahveniston kahvilan tiimiin haetaan aurinkoisia...
Thumbnail Mitä paras kesäduuni sisältää? Tunnet itsesi...
Ahveniston Toimintapuisto on Hämeenlinnan...
Katso kaikkiUutiset