Talvea pakoon rantasaunaan - arkisin klo 12-16 alennushinta voimassa tammikuun loppuun asti!

Jouluvalot edestä nettisivuille
HUOM. Erkioishinnoittelu jatkuu tammikuun 2020 loppuun asti! (päivitetty 7.1.2020) 

Ahveniston rantasauna tarjoaa lempeät löylyt ja tunnelmallisen ympäristön nauttia talvisesta järvimaisemasta. Avantouimareiden suosimalle uimalaiturille on saunalta sula reitti läpi talven. Rohkeimmat voivat ihailla Ahvenistonjärveä avannosta ja vilukissatkin voivat nauttia järvimaisemista terassilta :) 

Päiväsaunaan edullisesti 2020 tammikuun loppuun asti

Mikä olisi miellyttävämpää, kuin paeta talven koleutta päiväsaunaan? Suuren kysynnän vuoksi arkipäiväsaunojen erikoishinnoittelua jatketaan tammikuun 2020 loppuun asti.  Ahveniston rantasaunassa pääsee nyt löylyttelemään klo 12-16 arkisin alennettuun hintaan 25€/h (norm.40€/h). Tervetuloa nauttimaan porukalla päiväsaunojen rauhallisesta tunnelmasta!

Tilaussaunavuorot

Tilaussaunavuorot

Rantasauna sopii mainiosti jopa 15 hlö ryhmille ja lauteille mahtuu 8 hlö samanaikaisesti. Voimme järjestää tilaan ruokailun ja saunajuomat voit tuoda paikalle itse. Tilaussaunavuorot ovat varattavissa ma-la klo 12-22:30. Voit tehdä varauksen ja maksaa sen suoraan alla olevasta linkistä.

Pehmeät löylyt, kirkkaat vedet ja kaunis järvimaisema ovat täydellinen yhdistelmä!

HUOM. SAUNAVUOROLLE EI TARVITA AVAINTA!
Saunan ovessa on sähkölukko ja ovi on avoinna varauksen alkaessa. Avainta tai koodia ei tarvita sisäänpääsyyn. Ovet lukkiutuvat automaattisesti varauksen päätyttyä. 


Tilaussauna 40€/h 
(klo 12-16 arkisin 25€/h)

Katso saunavuorot


Julkiset saunavuorot

Julkiset saunavuorot

Julkiset saunavuorot ovat sekavuoroja, joten mukaan tarvitset uikkarit, pyyhkeen ja peseytymisvälineet. Otathan huomioon saunoessasi, että saunassa on vain yksi jaettu pukuhuone sekä yhdet pesutilat. 

Maksa saunavuoro etukäteen mieluiten sähköisen varauskalenterin kautta. Muistathan säilyttää maksutositteen saunavuorosta, joka toimii "pääsylippunasi" ja saatetaan tarkistaa vuoron yhteydessä. Julkisten vuorojen ajankohdat näet alapuolisesta linkistä. Kalenteriin päivitetään viimeistään maanantaisin seuraavan viikon tulevat yleiset saunavuorot.

Julkinen saunavuoro 5€/hlö

Katso saunavuorot