Eurolla uimaan kunnes vesi on 26-asteista

maauimala kevät 2019 header
Ahveniston maauimalan veden lämpötila on 26-astetta ja voimassa on normaalihinnoittelu
(päivitetty 20.5.2019 klo 14:00)

Ahveniston maauimalan tavoitteena on pitää allas tasaisesti 26-asteisena kauden alusta alkaen, mutta kylmät yöt ja suuri vesimassa olivat haastava yhdistelmä tänä keväänä. Allas ei ehtinyt saavuttaa toivottua lämpötilaa vielä avajaispäivänä 15.5. Altaan saavutettua halutun lämpötilan, on sen ylläpitäminen huomattavasti helpompaa kuin lämmittäminen eikä lämpötilan vaihtelua kesän aikana ole odotettavissa.

Asiakaspalautteen perusteella maauimalassa jatketaan Eurolla uimaan -kampanjaa siihen asti, kunnes veden lämpötila on tavoiteltu 26-astetta. Euron uimaliput myydään normaalisti Ahveniston kahvilasta ja hinta on sama kaikille asiakasryhmille. Uimavalvoja suorittaa altaan lämpötilan mittauksen ja kampanja päättymisestä ilmoitetaan Ahveniston Toimintapuiston kahvilassa, Facebook-sivulla sekä kotisivuilla www.ahvenisto.fi.

Puistopäällikön kommentit altaan lämpenemisestä

Puistopäällikön kommentit altaan lämpenemisestä

”Olemme erittäin pahoillamme, että allas ei saavuttanut toivottua lämpötilaa avajaispäivänä. Onneksi asiakkaamme tuntuivat ymmärtävän Suomen kevään aiheuttamat ongelmat ja jopa keksivät hyvän kampanjan meille. Jatkamme nyt altaan lämmittämistä ja Eurolla uimaan -kampanja jatkuu kunnes lämpömittari näyttää 26-astetta”, kommentoi Ahveniston puistopäällikkö Siiri Ellä