Kesäyön seikkailu & kuutamouinti

Kategoria
Tapahtumat
Päivä
15.6.2018 20:00 - 23:00
Paikka
Ahveniston Toimintapuisto
Kesäyön seikkailu Apparalla! Flowpark ja maauimala avoinna klo 23 ja puistossa voi telttailla.

KESÄYÖN SEIKKAILU

Koe kesäyön taika Apparalla jalat tukevasti ilmassa tai altaassa pulikoiden!

Yötön kesäyö ja Ahveniston kauniit maisemat luovat kesäyön seikkailuun mahtavat puitteet. Kesäyöstä voi nauttia täysin rinnoin maauimalassa polskien tai Flowparkissa seikkailen 15.6. klo 23 asti. Tule mukaan ainutlaatuiseen Kesäyön seikkailuun normaalin pääsylipun hinnalla!

Partioaitan rasti

Partioaitan rastilla tunnistetaan eläimiä ja kasveja sekä testaillaan yleistietoasi ja arvioidaan tuotteiden painoja. Rastille opastetaan myös käyttämään Ahveniston MOBO-suunnistusrataa, johon tarvitset vain älypuhelimen osallistuaksesi. Kaikille tehtävärasteille ja MOBO-suunnistukseen osallistuneille annetaan pienet yllätyspalkinnot.

Rasteille osallistuneiden kesken tapahtuman päätteeksi arvotaan Fjällräven Kånken-reppu, Gumbies Flip flop -varvassandaalit sekä Bola-merinovillasukat.

NUKU YÖ PUISTOSSA – KESÄSEIKKAILU TELTASSA

Jos haluat syventää elämystäsi kesäyössä, jää yöksi Flowparkiin!
Kesäyön ei täydy päättyä klo 23, vaan voit jäädä nauttimaan Apparan taiasta läpi lähes yöttömän yön.

Yövieraille osoitetaan telttapaikat Flowparkin alueelta ja kaikki yökyläilijät pääsevät halutessaa maksuttomalle aamusuppailulle. Aamupalatarjoilun (kahvia, täytetyt sämpylät ja puuroa) voi varata ilmoittautumisen yhteydessä 5€/hlö hintaan.Tarvitset mukaan vapaavalintaisen majoitteen, jonka voit pystyttää Flowpark Ahveniston alueelle ja nauttia Apparan kesäyön taiasta. Majoittuminen on maksutonta. Paikkoja on rajoitettu määrä ja voi lisätietoa voit kysellä maililla info@ahvenisto.fi tai 010 279 7608.

HUOM. Ahveniston alue on kesäiltaisin suosittu nuorison keskuudessa, joten huomioithan tämän telttailua suunnitellessasi
 
 

Kaikki päivät

  • 15.6.2018 20:00 - 23:00