CrossXswim & Hiit-treenit

Kesällä Ahvenistolla nostatetaan sykettä Marixirin vetämissä Hiit-treeneissä ja CrossXswim-tunneilla. Kurssit alkavat 6.6. ja kestävä 25.7. asti (juhannusviikon tiistaina 20.6. ei treenejä)

CrossXswim
marixir1
VESI-VOIMA-SYKE toimivat kuvaavina avainsanoinan CrossXswim tunneille. CrossXswim on uusi uima-altaassa tehtävä harjoitusmuoto, jossa kehität voimaa, yleiskestävyyttä ja uintitekniikkaa. Uintitreeniin yhdistetään klassisia tehokkaita kehonpainoharjoituksia.Tunnilla harjoitetaan lihaskuntoa altaan reunalla sekä hiotaan omaa uintitekniikkaa paremmaksi erilaisten harjoituksien avulla.

CrossXswim  tunnin kesto on 45 min joka muodostuu 3 eri patteriharjoituksesta. Kurssille saa osallistua kaikki, jotka haluavat uimiseen uutta potkua sekä treeneihin vaihtelevuutta. Hyvällä porukalla on kiva treenata!

Hiit-treenit
Hiit-treeneissä hiki virtaa ja kunto kasvaa. Hiit-treenit ovat monipuolisia harjoitteita, joissa keskitytään lihaskunnon parantamiseen sekä aerobiseen kestävyyden kasvattamiseen. Harjoittelu tapahtuu raittiissa ulkoilmassa ja isossa porukassa!

Tuntien aikataulut & hinnat

Tiistaisin klo 17.50-18.50 Hiit- Kuntotreenit Ahveniston maastossa
Hinta 60 € / 7 krt

Tiistaisin klo 19.15-20.00 CrossXswim uimatreenit Maauimalassa
Hinta 140 € / 7 krt sisältää treenin ja pääsyn maauimalaan

Ilmoittautumiset www.marixir.fi Varauskalenteri Marin ryhmät