Apparan lasten kesäleirit

Kesäleiri 2018 pienennetty

HUOM. Loppukesän kesäleiriä ei järjestetä vähäisen osallistujamäärän takia
(päivitetty 17.7.2018)


Ahveniston Toimintapuisto järjestää kesällä 2018 aktiivisia kesäleirejä 6-11 vuotiaille lapsille. Leirit sopivat kaikille liikunnasta ja ulkoilusta pitäville lapsille. Hauskaa tekemistä sekä positiivista itsensä haastamista löytyy varmasti jokaiselle. Leirit pidetään Ahveniston Toimintapuiston alueella ja päivittäin hyödynnetään Flowpark-seikkailupuiston ja maauimalan palveluita sekä Ahveniston alueen uimarantaa ja luontoa aktiviteettien toteuttamisessa.

Lasten loppukesän kesäleiri

Lapsille suunnattu loppukesän kesäleiri järjestetään heinä-elokuun vaihteessa ma-pe 30.7.-3.8. Leiripäivät alkavat klo 10:00 ja päättyvät klo 15:00. Hauskaa tekemistä riittää siis koko päiväksi. 

kid 1401157 640

Leiriohjelma

Apparan kesäleirin päivät koostuvat aktiivisesta toiminnasta. Leirillä kiipeillään, kisaillaan, uidaan, leikitään ja tehdään luontoretkiä Ahveniston alueella. Kaikki toiminta tapahtuu koulutettujen ja innostavien ohjaajien kanssa ja toiminnassa hyödynnetään Ahveniston Toimintapuiston palveluita.

Leirin hintaan sisältyvät kaikki aktiviteetit ja sisäänpääsymaksut sekä koulutetut ohjaajat. 

Varusteet

Tarvittavat kiipeilyvarusteet kuuluvat leirin hintaan. Leiriläinen tarvitsee mukaan omat eväät sekä sään mukaisen liikunnallisen varustuksen. Uintivarusteet ja oma juomapullo on myös hyvä ottaa mukaan. Tarkempi päiväkohtainen varustus määritellään lähempänä leirin alkamista.

Ilmoittautuminen leireille

Ilmoitat lapsesi leirille sähköisestä varausjärjestelmästä, johon pääset sivun lopusta. Ennen leirin alkua saat infopaketin sähköpostitse ja annamme siitä mieluusti lisätietoa sähköpostitse info@ahvenisto.fi Kesäleirin ilmoittautumiset ovat sitovia. Leiri järjestetään vain, jos osallistujia on tarpeeksi. Kesäleirin peruuntuessa ennakkomaksu palautetaan asiakkaalle. 

Lasten kesäleirin hinta 169 €
(sis. 5 leiripäivää kaikki aktiviteetit, Flowparkin sekä maauimalan sisäänpääsymaksut, lounaat sekä ohjaajan)