Kesän hauskinta liikuntaa Ahvenistolla - kesäkurssien paikat varataan nyt!

KESÄN KURSSIT header nettisivuille 2019Kuka haluaa treenata sisällä, kun mahdollista nauttia kesästä 50 metrin altaassa, järvimaisemalla ja aina 26-asteisesssa vedessä? Ahveniston kesä 2019 tarjoaa kolme erilaista liikuntakurssia, jotka nostavat varmasti hymyn huulille!
Suppama

Suppama

Suppama on vesitreenien vallankumous ja harjoittelu tapahtuvat kelluvan treenialustan päällä, joka tekee siitä hauskaa ja haastavaa. Hiit-intervalliharjoitukset sopivat sekä himotreenaajalle että peruskuntoilua etsiville.

Suppama-treenit pidetään maauimalassa kesäkeskiviikkoisin 5.6. lähtien. Treeni kestää 45 minuuttia ja paikat varataan joko verkosta tai Ahveniston lipunmyynnistä.

Lue lisää


Merenneitokoulu

Merenneitokoulu

Tänä kesänä järjestetään kaksi kurssia nuorille (6-12v) merenneidoille/-pojille, joissa valloitetaan vedenalainen valtakunta. Merenneitokoulussa keskitytään uintiharrastuksen syventämiseen sekä tutustutaan täysin uuteen vedenalaiseen maailmaan.

Kurssit järjestetään 5.6. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu varausjärjestelmän kautta. 

Lue lisää


Aikuisten uintitekniiikka

Aikuisten uintitekniiikka

Kurssilla keskitytään hengityksen, rentouden sekä miellyttävän ja tehokkaan uintiasennon löytämiseen. Kurssin tavoitteena on tehdä uinnista elinikäinen harrastus sekä tehdä peruspolskijoista uimareita kesän aikana!

Tunnit alkavat 6.6. ja varaukset tehdään varausjärjestelmän kautta

Lue lisää